Kiitos Immu!
FC Kontu ryJulkaistu: 21.05.2024 16.03

Kiitos Immu!

Imran Qureshi on siirtynyt uusiin haasteisiin 14.5. alkaen. Imran jatkaa vastuuvalmentajana P2012- ja Apoikien joukkueessa. Haluamme kiittää Immua hänen tekemästään arvokkaasta työstä. Hän on kehittänyt seuramme valmennusta merkittävästi valmennuspäällikkönä, ja koulutettujen valmentajien määrä on kasvanut huomattavasti.

Imran on ollut uudistamassa seuramme 8v8 ikäluokkamallia ja auttanut pelaajia kehittymään kohti omaa huippuaan. Hänen valmentamissaan joukkueissa on tullut menestystä niin tuloksellisesti kuin pelaajamäärien kasvun myötä.

Haluamme kiittää Immua todella arvokkaasta työstä ja toivotamme onnea sekä menestystä uusiin haasteisiin!

Immun terveiset seuralle:

Moikka seuran toimihenkilöt, pelaajat ja vanhemmat,

Olen irtisanoutunut seuran valmennuspäällikön tehtävistä ja siirryn uusiin haasteisiin. Päätös ei ollut helppo, mutta koen sen olevan itselleni paras tähän hetkeen. Haluan suuresti kiittää teitä kaikkia toimihenkilöitä yhteisestä ajastamme ja siitä miten upeaa ja korvaamatonta työtä teette meidän nuoriemme eteen joka ikinen päivä.

Olen sopinut myös seuran kanssa jatkavani nykyisissä joukkueissani (P12 & A-pojat) vastuuvalmentajana kauden loppuun asti, eli tulen edelleen olemaan seuran mukana eri roolissa.

Moikataan vielä kentän laidalla!

Ystävällisin terveisin,

Immu